Skip navigation

Om EliteVejle

Vejle blev i 2009 udnævnt til Team Danmark Elitekommune. I 2012 blev aftalen med Team Danmark forlænget, så den nu løber til 2016. Det forpligter!

Josefinde Lind.jpg
Magnus Dewett.jpg
Orienteringsløber Magnus Dewett  - en af de talenter der er med i EliteVejles talentprogram.

Som paraply for elitesporten i Vejle har man etableret et selvstændigt organ – EliteVejle – og nedsat Eliteidrætsrådet med repræsentanter fra både erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne, idrætten, pressen og byrådet.

EliteVejle og eliteidrætsrådets formål er at skabe grobund for talentudvikling i Vejle og omegn. Og ikke mindst skabe rammer for unge idrætstalenter under uddannelse, så de både kan passe skolen og talentet.

Fokuspunkterne hos EliteVejle er:
· Talentudvikling
· Klubudvikling
· Koordinering af uddannelse og træning
· Fastholde talenterne i området

Målet er at få Vejle på sportslandkortet og medaljer til området! Og en ikke uvæsenlig sidegevinst er, at breddeidrætten i idrætsforeningerne bliver styrket, i takt med at der skabes stærke træningsmiljøer.

 

Denne side er sidst opdateret: 12.02.2016

Kontakt

Elitekoordinator:
Ane Knudsen
Tlf.: 7681 3018
Mobil: 2040 9879
E-mail: ane@elitevejle.dk

Team Idræt og Fritid
Vedelsgade 25, 4. sal
7100 Vejle

EAN nr.: 5798006366088

EliteVejle.dk

Vi arbejder på en dynamisk hjemmeside, hvor alle nyheder indenfor eliteidrætten kan komme på.

Hjælp os med at holde siden opdateret, ved at sende noget tekst (med rettighed) og gerne billede til ane@elitevejle.dk. Herefter vil nyhederne hurtigst muligt blive lagt på hjemmesiden.

Team Danmark

Der bliver hele tiden sat nye tiltag i gang for at gøre talentarbejdet i dansk elitesport endnu bedre. Det handler nemlig om at udvikle fremtidens vindere.

Læs mere om Team Danmarks talentprogram her