Skip navigation

Fysioterapi

Samarbejdet mellem FysioDanmark Vejle og EliteVejle hjælper de lokale idrætstalenter med den rette skadesforebyggende træning.

Kristian Birk, EliteVejle
Kristian Birk: Det er et kvalitetsstempel at være udvalgt som EliteVejle-samarbejdspartner. For mig er faglighed og kvalitet omdrejningspunktet, og jeg ser frem til at hjælpe Vejles bedste atleter med den skadesforebyggende indsats.

Sportsskader kommer altid ubelejligt og forhindrer ofte de uheldige atleter i at indfri deres drømme og ambitioner.

EliteVejle samarbejder med FysioDanmark Vejle om skadesforebyggende træning. Og hvis skaden sker skal FysioDanmark Vejle få de bedste atleter hurtigere og bedre gennem skadeforløbene og tilbage på banen.

Konkret har EliteVejle i 10 timer ugentligt tilknyttet fysioterapeut Kristian Birk, der er indehaver af FysioDanmark Vejle. Kristian Birk skal rundt i klubberne og i dialog med udøvere, trænere, ledere og forældre om de skadesforebyggende elementer. Herudover skal han følge morgentræningen i eliteidrætsklasserne og foretage test og screening af de bedste atleter i klubberne.

Fysiocenter Vejle er en moderne idrætsklinik og samtidig en af Vejles førende idrætsklinikker, som råder over mange kompetencer. Samarbejdet er til gavn for eliteklubberne og giver endnu bedre vilkår for atleterne.

Aftalen løber som udgangspunkt frem til udgangen af 2016.

 

Fysiocenter Vejle logo

Denne side er sidst opdateret: 13.07.2016

Kontakt

Fysioterapeut
Kristian Birk tlf. 26 24 27 75
kristian@elitevejle.dk  

Besøg FysioDanmark Vejles hjemmeside

Konceptet

Læs mere om konceptet og hvad det i praksis betyder for dig.

Hent beskrivelsen her